torstai 27. lokakuuta 2016

hula hula-housut

ruokataiteilia


-mo.. moi Jartsa
-moi.. hei tiiätsää muuten kun on mautonta vaaleeta bissee tosi paljo?
-joo.. ja tiiätsä kun on tota tekemässä bissee ja pistää siihe purkki ananasta ja jää sitä mehuu?
-no tiiän
-jos lisäis siihe mehuun kunnolla sokerii ja keittäis kasaan ja sitte valmiiseen vähän sitruunahappoa, sitte bisseeen sitä siirappia.. saa tolle spruuttipulollekin vihdoin käyttöä joka oli pakko ostaa.
-hula hula-housut vaan jalkaan ja istuu parvekkeelle drinkki kourassa, ei puutu ku kinkku ja oltais havajilla!

sisutuslehden leikkiminen on hankalaa

 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terve,

Valitan sinulle, joka tämän blogin omistat. Ennen oli hyvä ja täällä tehtiin leipää, joka 1) näytti hyvältä 2) oli hidasta tehdä. Elikkä minne katosi patongit, esitaikina, juuri ja ohjeet joiden kohdalla piti googlailla outoja sanoja niinkun stretch & fold (joka ei muuten ole sana) tai jotain?

Tietty voihan paahtoleipää ja hampurilaisiakin tehdä varmasti sadalla miljoonalla erilaisella reseptillä. Mielummin lukisin kuitenki myös muista. Kaikilla erikoisleivillä olisi nostalgista arvoa ja kaikkea, kun tämän blogin kautta tuli leivän leipominen tutuksi hommaksi.

aleksi kirjoitti...

nii, en tiedä.. into ja aika kai loppui kesken ja tuntuu etten osaa edes itsekään enää. Toissa päivän tein kyllä hyvän ja nätin leivän mutta täälä on niin pirun pimeää ettei siitä saanut mitään kuvaa.

pitäisi yrittää enemmän ja saada jostain se into tehä ja testata takaisin.